Hoe kom ik naar het festival Les Équinoxes?

Vind alle praktische informatie om naar het festival Les Équinoxes te gaan op 16 april 2022 in Brussel.

Hoe kom ik naar het festival Les Équinoxes?

Adres: Havenlaan 86c – 1000 Brussel

Met het openbaar vervoer

Met de metro
Metrolijnen 2 en 6, halte IJzer of Ribaucourt.
Mensen met beperkte mobiliteit geven de voorkeur aan de halte aan de IJzer, die is uitgerust met een lift en waar u zelfstandig kunt in- en uitstappen.

Met de tram
Tram 51, halte Sainctelette

Met de bus
Lijn 86, halte 20, Havenlaan
Lijn 14, 20, 57, 86 en 88, halte Tour et Taxis

Met de trein
Laat je auto in de garage en neem de trein! Als u uitstapt in het station Brussel Zuid, kunt u de metro 2 of 6 richting Elisabeth nemen. De halte waar u moet uitstappen is Ijzer, vlak naast het festival.

Komt u via het Station Brussel Noord ? De veerbootterminal van Tour & Taxis is rechtstreeks bereikbaar met bus 14, 20 en 57 vanaf hetNoordstation. U kunt ook gebruik maken van de taxidienst van de MIVB vanaf het station.

Met de Taxibus

De MIVB biedt een openbare vervoersdienst van deur tot deur, uitsluitend voor personen met een handicap. Je kan een lift van thuis vragen en je aan de ingang van het festival laten afzetten. Wilt u met de taxibus komen? Maak gebruik van de vervoersdienst van de Stib.

Met de fiets

De site van Tour & Taxis is uiteraard bereikbaar per fiets. Dus pak je fiets en kom al trappend tot bij ons met ons. Er zijn fietsenstallingen op het terrein.

Het dichtstbijzijnde Villo station bevindt zich in de buurt van nummer 3 rue Picard.

Met de auto

Als duurzaam evenement met een sterke focus op ecologie en CO2-voetafdruk, moedigen we je sterk aan om zachte mobiliteit te gebruiken om naar het festival te komen. Indien u toch uw auto moet gebruiken, zijn er verschillende parkings beschikbaar op de site van Tour et Taxis. Er zijn specifieke parkeerplaatsen voor personen met een beperkte mobiliteit

Als u met de auto komt, vindt u hier meer informatie over parkeren: parkeren bij Tour et Taxis.

Let op: het Brussels Hoofdstedelijk Gewest is een lage-emissiezone (LEZ). Voordat u in uw auto stapt, moet u controleren of uw voertuig in de straten van de hoofdstad mag rijden.

Gezinnen en kinderen

Gezinnen zijn welkom om het festival bij te wonen met hun kinderen, ongeacht hun leeftijd. Op het festivalterrein zal een kindvriendelijke zone zijn met diverse activiteiten: kleuren, spelletjes, verhalen vertellen, clowns en schminken zullen de dag opfleuren.

Voor tieners is er een introductie tot freestyle hip-hop, en er zijn andere activiteiten en concerten gedurende het festival voor iedereen!