Contact opnemen met het team

Administratie & Coördinatie

Wilt u Les Equinoxes sponsoren? Heeft u goede subsidieplannen op zak?

Wilt u zich inzetten als vrijwilliger voor de volgende editie?

Neem dan contact met ons op via dit e-mailadres:

coordination@equinoxesfestival.be 

Programmering

Of u nu een kunstenaar, een ontwerper of een vereniging bent… als feminisme, inclusiviteit, duurzaamheid en toegankelijkheid waarden zijn die uw artistieke, sociale of culturele project na aan het hart liggen, schrijf ons dan hier:

programmation@equinoxesfestival.be

Logistiek

Hebt u een grote overdekte en toegankelijke ruimte, maar weet u niet wat u ermee moet doen? Staat uw zolder vol met allerlei decoratieve voorwerpen, lakens, schilderijen, geluidsapparatuur en begint hij stof te verzamelen? Heeft u geen geheimen voor de lokale keuken? Brouwt u uw eigen bier? Neem contact op met ons logistiek team, dat zorgt voor de infrastructuur, decoratie, bar en catering van het festival.

logistique@equinoxesfestival.be

Opname

Verenigingen, feministische, duurzame, toegankelijke of jeugdverenigingen? Scholen, instellingen, collectieven? Wil je op een of andere manier deelnemen aan het festival? Schrijf ons dan hier:

inclusion@equinoxesfestival.be

Communicatie

Heb je de kriebels om te schrijven? Wil je schrijven en delen over zinvolle projecten? Ben je gepassioneerd door fotografie en video? Neem contact op met het communicatieteam, of je nu pers bent of een vereniging.

communication@equinoxesfestival.be